İskele Sancak Programı 8 Nisan Cuma Gecesi Kanal 7

Written By Unknown on 8 Nisan 2016 Cuma | 14:28:00

-Reklamlar-
İskele Sancak 08.04.2016






Kanal 7 ' nin sevilen programı İSKELE SANCAK yine gündeme dair konuları incelemeye devam ediyor ve yaşanan olayları en taze şekilde sizlere aktarıyor. İskele Sancak 9 Nisan Cuma Saat 23:45 ' de Kanal 7 ekranlarında.

Yıllardır koruduğu çizgisiyle Türkiye’nin demokrasi platformu olan İskele Sancak, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan olayların perde arkasını irdelemeye devam ediyor. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen İskele Sancak, gündemin sarsıcı olaylarını ve siyaset kulislerinde yaşananları sıcağı sıcağına ekrana taşıyor.
Usta Gazeteci Mehmet Acet’in moderatörlüğünde gündemi yakından takip eden İskele Sancak, Türkiye ve dünyada yaşananları tüm yönleriyle masaya yatırmaya devam ediyor. Gündeme bomba gibi düşen olaylar, İslam coğrafyasında yaşanan çatışmalar, küresel gelişmeler ve Türkiye siyaseti her biri alanında uzman isimlerin konuk olduğu programlarda tüm yönleriyle ele alınıyor.
Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen programda araştırma şirketlerinin anketleri, yaşanan olayların yankıları canlı yayında farklı görüşten konuklarla birlikte konuşuluyor.
1998 yılından bu yana Türkiye’nin demokrasi platformu olan İskele Sancak, Mehmet Acet’in yönetiminde her Cuma 23:45’de canlı yayınla Kanal 7’de.

İskele Sancak 8 nisan ,İskele Sancak tartışma programı 8 nisan ,İskele Sancak 8 nisan konuları, İskele Sancak 8 nisan konukları, İskele Sancak 8 nisan gündem,İskele Sancak 8 nisan gündemdeki olaylar,



-Reklamlar-

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklamlar

Popüler Yayınlar

maç-haberleri-blog-spot-com